Turkey Airlines

Jeg skal være den første til at tilstå, at jeg var lidt modstander af at skulle flyve med Turkey Airlines. For mange år siden arbejdede jeg i et firma der vedligeholdt flysimulatorer og hvad jeg så der skal her ikke komme på skrift. Jeg lærte dengang, at der var flyselskaber jeg ikke under nogen omstændigheder ville flyve med, og Turkey Airlines var dengang (slutningen af 80'erne og starten af 90'erne) i den kategori.

Der må dog være sket et og andet siden dengang. Jeg kan ikke tale med om kvaliteten af flyvemaskinerne, men betjeningen var i top og specielt ruten Münster -> Istandbul imponerede mig temmelig meget. For det første sad vi ikke som sild i en tønde. Der var næsten 30 cm plads fra mine knæ til sædet foran mig. Det har jeg kun en gang før oplevet lignende og det var på en transatlantisk rute med et amerikanst flyselskab - på første klasse... Maden der blev serveret på flyveren var også i orden. Vi taler her ikke om 4 stjernet restaurant, men maden fejlede bestemt ikke noget - og der var nok af den. På ruten fra Istanbul til Dalaman var pladsforholdene mere "normale", men stadig havde jeg ikke følelsen af at sidde som sild i en tønde. Trods turens relativt korte flyvetid (ca. 35 minutter) lykkedes det at fodre os alle af med en glimrende sandwich.

Bagagen kom frem og jeg har ikke kunnet konstatere skader på kufferter eller indhold. Det var der mange andre selskaber der kunne lære en del af.

Vi var tilfredse med denne del af turen.