Det kulinariske

Vi havde lidt naivt valgt halvpension. Mange har rystet på hovedet af denne beslutning, men set i bagklogskabens ulideligt klare lys viste dette sig nu ikke helt så tosset - omend jeg er sikker på, at vi kunne have sparet en formue ved ikke at gøre det.

Restauranter

På Resortets område er der 2 restauranter. Den ene ligger ved vandet og den anden ligger stort set midt i komplekset under Baren. Vi havde lejlighed til at afprøve begge, og begge steder var glimrende steder at spise. Mad kan de lave i Thailand. Vi foretrak at afprøve de lokale retter, og det blev ofte belønnet med voldsomt krydrede fiskeretter samt supper der skulle håndteres med gummihandsker og åndedrætsværn. Men i guder hvor smagte det alt sammen godt.

Morgenmaden

Morgenmaden blev indtaget midt i komplekset. Morgenmaden var typisk Continental Breakfirst. Der var lidt Thailands suppe samt lidt kinesiske specialiteter. Alt sammen absolut i verdensklasse. Frugten der blev serveret var frisk og dejlig. Drikkevarene i form af Juice og f.eks. Chokolade var enestående lækre, dog ikke helt smagende som det vi kender her i landet. Kaffen viste sig dog at være grumme stærk og krævede ikke uvæsentlige mængder af mælk for at kompensere for dette og The'en var også af kategorien "Black Tea". Jeg er sikker på at det er sådan mange gerne vil have det - men det er så bare ikke lige vores smag.

© Fmlaursen.dk

Aftensmaden

Vi oplevede 3 gange om ugen at kunne deltage i større arrangementer hvor der blev serveret en omfattende Buffet med skiftende temaer. Hver gang var der tale om lækkerier. Øjnene kunne slet ikke følge med til disse madorgier, og det viste sig da også at blive et problem efter et par aftner. Vi gik hver gang stop-mætte fra bordet, og der skulle gå et par dage før vi var nogenlunde ovenpå igen. At det nogensinde skulle blive et problem kom noget bag på mig men maden var simpelthen for god og der var for meget at vælge imellem. Vi måtte efter en uge sætte os selv på kur, hvis vi ville gøre os nogen forhåbninger om at kunne passe vores tøj igen.

Når der ikke lige blev serveret Buffet, var det A la Carte. Vi spiste som regel ved Strandrestauranten, og her stod den stort set kun på fiskeretter. Kan man ikke lide fisk er det selvfølgelig et problem, men i guder hvor var det lækkert alt sammen. Kunsten var at begrænse sig. Vi kunne spise for 540 Baht - eller ca. 70 kr. per person. Det resulterede i en 3 retters menu, hvor vi ikke kunne vrikke med ørene bagefter. Igen måtte vi begrænse os. Men en ting var sikkert - alt var lækkert. I den anden restaurant kunne man få mere vestlig mad i form af koteletter og lignende. Dette blev også afprøvet og var også lækkert. Men på niveau med fiskeretterne nåede det aldrig.

© Fmlaursen.dk