Bonaire Ferie 12. - 28. April 2008

Rejseberetning fra min tur til Bonaire i April 2008.

Efter i det meste af vinteren at have søgt efter et passende sted at tage hen og få lidt sol på mine blege lemmer, var jeg efterhånden ved at give op. Jeg havde set mig lun på en tur til Italien, men efter at have glædet mig til at få dette sat i værk, viste det sig, at der ikke var nogen dykning på den ø jeg havde udset til at være mit feriemål før maj - og da var min ferie jo for længst overstået. Altså var der krise.

Oversigt over BonaireJeg havde længe kikket på Bonaire som jo er kendt for sin eminent gode stranddykning, men når jeg kikkede på hotelpriser må jeg også sige, at øen må være kendt for nogle yderst latterlige priser for enlige. Det var ganske simpelt ikke muligt at finde et rum for mindre en 1500 USD om ugen. Det skal så siges, at det er med leje og bil samt en hel masse andet. Men alligevel - det var en del over mit budget taget i betragtning at KLM også vil have sin del af kagen for at transportere mig det lille stykke vej fra Billund til Bonaire. Altså havde jeg egenligt opgivet denne idé fuldstændig.

Men så skete det at jeg på en nyhedsgruppen på www.zendiving.com fandt et indlæg fra en ejer af et mindre ferie resort på øen - Golden Reef Inn Resort - som bekendtgjorde, at det var åhhh så billigt at flyve til Bonaire. Lidt i frustration kunne jeg ikke dy mig, og jeg gik til tasterne og meddelte, at det ikke ligefrem var ren discount at flyve fra Billund til Bonaire. Faktisk hele 1500 USD i modsætning til de 400 USD der blev annonceret med fra visse egne af USA. Og så var det lige at jeg listede ind, at jeg måske også syntes at overnatning for singler var lige dyrt nok idet jeg ofte skulle betale det dobbelt for opholdet i forhold til par. Jeg ved ikke om jeg havde fået presset hotel-mutter lidt op i en krog, men i hvert tilfælde mente hun nu ikke at det måtte være noget problem. 1500 USD for 2 uger skulle nu nok kunne lade sig gøre. Og med den pris in mente var jeg pludselig indenfor budgettet. Flybillet og ophold blev fluks bestilt, og her på disse sider kan du nu læse lidt om, hvorledes turen til Bonaire i foråret 2008 gik. Jeg håber med denne rejsebeskrivelse at kunne give dig som læser lidt inspiration til, hvad tiden kan gå med på denne for danskere ofte ret ukendte ø.

Læn dig tilbage - fat musen - og klik dig lidt rund på siden og lad fantasien flyde. Dutch Antilles - Bonaire - here I come...